Autoradio goedkoop kopen

Autoradio24 - Goedkope autoradio kopen

Autoradio24.com: Beste entertainment en accessoires voor uw auto Bij Autoradio24 vindt u autoradio's voor elke smaak en elke portemonnee: autoradio's, achteruitrijcamera's, luidsprekers inclusief accessoires, MP3-autoradio's en nog veel meer dat u bij ons eenvoudig en snel online kunt kopen. In de categorie "autoradio" bieden wij een rijk assortiment: U kunt o.a. autoradio met Navi, autoradio met Bluetooth en autoradio met stuurwielafstandsbediening bestellen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een XOMAX autoradio? Geen probleem, u vindt het hier. U kunt bladeren door de aangeboden winkelcategorie of het gewenste product direct in het zoekveld invoeren.

Alle bijbehorende autoradio's worden voor u in een overzicht weergegeven. Het aanbod van diverse Car HiFi producten is bij ons zeer groot en wordt voortdurend uitgebreid. In de categorieën "Car HiFi" en "Video" vindt u talrijke producten waarmee u uw voertuig in een handomdraai een individueel tintje kunt geven. Met de geweldige autoradio24-producten kunt u onderweg naar uw favoriete dvd's kijken of naar interessante boeken en goede muziek luisteren - veel plezier voor jong en oud is gegarandeerd!

Autoradio en Car HiFi assortiment in de Autoradio24 Online Shop Onder het menupunt "autoradio" vindt u een groot assortiment autoradio's met verschillende technische hoogstandjes: DVD autoradio, autoradio zonder station, GPS autoradio, autoradio met Navi, autoradio met Bluetooth functie en autoradio met stuurwielafstandsbediening - dit alles en nog veel meer kunt u bij ons comfortabel online bestellen. Op dit gebied kunt u profiteren van gecombineerde artikelen tegen bijzonder lage prijzen. Dit bespaart u de moeite om de afzonderlijke componenten technisch en optisch op elkaar af te stemmen. In de categorie CD/DVD vindt u autoradio's met een CD/DVD-ontvanger. De autoradio met een moderne CD/DVD-ontvanger dekt het hele scala van muziekbronnen. CD/DVD-receiver fungeert als speler, streaming-interface en regelt de luidspreker. In de categorie "autoradio" is er een ruim aanbod van de meest uiteenlopende autoradio's, die tegenwoordig in de mode zijn en bijzonder wijd verbreid. Dit zijn autoradio 1DIN, autoradio 2DIN, autoradio DAB+ die achteraf zijn uitgerust met de beste functies. De retrofit

  • Hoge definitie weergeven
  • Breedbeeld Breedbeeld
  • Bluetooth Muziek/Bluetooth Handsfree Met Bluetooth kunt u de radio verbinden met uw mobiele telefoon. U moet Bluetooth inschakelen op uw smartphone en de Bluetooth-instellingen zoeken in de boordcomputer van uw auto. Hier kunt u beschikbare Bluetooth-apparaten vinden. Door een code in te voeren op de smartphone of de boordcomputer kunnen de twee apparaten aan elkaar worden gekoppeld. Dankzij Bluetooth kunt u draadloos muziek afspelen, toegang krijgen tot contacten in uw mobiele telefoon, een gesprek voeren. Daarbij neemt u uw handen niet van het stuur tijdens het rijden.

Geïntegreerde GPS-navigatie

Deze ombouw helpt je de beste weg naar de plek te vinden. U hebt geen internetverbinding nodig. De kaarten worden in het toestel gedownload.

AM/FM RDS-radiotuner

RDS-functie staat voor Radio Data System-functie en beschrijft de mogelijkheid van een autoradio om naast het hoorbare zenderprogramma extra informatie weer te geven, zoals de naam van een radiozender, de titel en artiest van het nummer dat op dat moment wordt gespeeld en actuele verkeersinformatie.

Map functie

Deze functie sorteert de muziek op een CD of USB-geheugen op alfabet. Op deze manier kan de muziek sneller gevonden worden.

Verbindingen

Onze autoradio's hebben aansluitingen voor:

3G / 4G internet

Met 3G/4G internet is het mogelijk om downloadsnelheden van 384 kbit/s en zelfs 1000 Mbit/s te halen! In 2004 begon de uitbreiding van het UMTS-netwerk - dit was het startsein voor de derde generatie mobiele telefonie 3G. Met de UMTS-norm zouden aanzienlijk hogere datasnelheden kunnen worden bereikt. In 2010 werd de vierde generatie van mobiele communicatie gelanceerd: 4G. Het bouwt voort op de UMTS-infrastructuur en bereikte met de LTE-norm aanvankelijk een downstream van 50 en vervolgens van 100 Mbit/s. De downstream verwijst naar de datatransmissie van het internet naar het eindtoestel, d.w.z. downloads vinden ook via deze weg plaats. Omgekeerd worden upstreams gebruikt voor uploads, d.w.z. van het eindapparaat naar het internet.

WiFi / WLAN 3g/4g Internet

Met de autoradio kunt u verbinding maken met een WiFi-netwerk. U kunt gratis gebruik maken van openbare netwerken of verbinding maken met de WiFi van uw mobiele telefoon. Wi-FI + 3G/4G is de naam van de variant waarmee u onderweg via het mobiele netwerk online kunt gaan. 4G staat voor de vierde generatie mobiele telefoons, die in Duitsland wordt geïmplementeerd met de technologie LTE.

Achteruitkijk camera

De achteruitrijcamera is een van de modernere achteruitrijfuncties in een motorvoertuig. Een dergelijke minicamera is ontworpen om u als bestuurder te helpen bij het achteruitrijden en parkeren. Met een bewakingscamera kunt u obstakels, mensen of dieren in de buurt van de achterkant van uw voertuig in de gaten houden. Normaal gesproken zit de camera in een aparte kentekenplaathouder. De glazen lens is gewoonlijk ontworpen om u een groothoekbereik van 120 graden te geven. Een achteruitkijkcamera is erg handig bij het parkeren. Maar het extra display is erg storend in de auto. Het zou dus niet slecht zijn als u het beeld van de achteruitrijcamera op het display van de autoradio zou kunnen tonen. Precies voor dit doel zijn er autoradio's met een ingang voor het signaal van de achteruitkijkcamera. Alle modellen hebben echter tot doel de dode hoek van het voertuig zo klein mogelijk te houden.

AUX-IN

De AUX-ingang is een analoge ingang voor stereofonische audiosignalen. De term "AUX input" is gebaseerd op het Engelse woord "auxiliary". Dit is een toepasselijke term, omdat hij helpt de geluidskwaliteit van audiosignalen te versterken en te verbeteren. De AUX-ingang is een extra en universele invoermogelijkheid voor elke audiosignaalbron voor verdere verwerking. Om het apparaat via de AUX-ingang te kunnen aansluiten, hebt u uiteraard de juiste kabel nodig.

DAB+ autoradio

De DAB+ autoradio opent nieuwe geluidservaringen en werpt zich op als de radio van de toekomst. De autoradio DAB+ heeft volledig nieuwe programmaformaten. Met de DAB+ retrofits voor de autoradio kunnen bestuurders tot 10 programma's ontvangen op slechts één frequentie. Met DAB+ ontvangst zijn zelfs 18 tot 24 DAB-zenders mogelijk! De DAB+ autoradio biedt ruisvrije ontvangst, heeft geen internet nodig en maakt een einde aan het vervelende zoeken naar frequenties. DAB+ kan door een willekeurig aantal terminals tegelijk en zonder kwaliteitsverlies worden ontvangen. Radio-ontvangst en informatieoverdracht zijn met DAB+ zelfs mogelijk wanneer mobiele telefoonnetwerken overbelast zijn of gedeeltelijk zijn uitgeschakeld. De verkeersradio wordt sneller en preciezer, wat bijdraagt tot de verkeersveiligheid. DAB+ radio's hebben het voordeel dat zij automatisch zoeken naar alle ontvangbare programma's. Het zoeken naar DAB+ zenders wordt uitgevoerd nadat de radio voor het eerst is ingeschakeld.

MicroSD

MicroSD is een zeer compact flash-geheugenkaartformaat dat elektrisch compatibel is met SD-geheugenkaarten. Muziek, video's en foto's kunnen gemakkelijk van uw telefoon naar de autoradio worden overgebracht.

OBD2

OBD2 staat voor de tweede generatie van het zogenaamde on-board diagnostic system. Dit is de toegang tot de "gezondheid" van uw auto. Automonteurs krijgen onmiddellijk een overzicht in geval van een reparatie en de TÜV kan emissierelevante waarden controleren. Maar u kunt het ook regelmatig controleren, wijzigingen aanbrengen of zelf een controle uitvoeren. Storingen kunnen vroegtijdig worden opgespoord en tijdig worden voorkomen. Op die manier kunnen dure reparaties in de werkplaats worden vermeden. OBD2-adapters kunnen worden gebruikt om deze speciale foutcodes uit te lezen. Deze laten precies zien waar een fout is ontdekt.

Afstandsbediening

Met afstandsbediening wordt gewoonlijk een elektronisch apparaat bedoeld waarmee u het over korte tot middellange afstand kunt bedienen. Met een bedieningspaneel kunt u heel gemakkelijk de juiste functie van de autoradio kiezen.

USB in de autoradio

Als u graag luistert naar muziek die u op uw computer hebt opgeslagen, kunt u die allemaal in uw auto beluisteren via de autoradio. Bovendien is het de moeite waard om naar de muziek te luisteren via de radio zonder het USB-geheugen eruit te halen.

Elke week bieden wij nieuwe kortingsacties aan: Doe er uw voordeel mee en bespaar geld op uw bestelling! Onze producten hebben een 30 dagen geld terug garantie: in het geval dat het bestelde product niet past of niet bevalt.

Autoradio: meer dan alleen muziekgenot onderweg Een autoradio zorgt niet alleen voor een goed humeur in de salon, maar geeft ook belangrijke informatie, bijvoorbeeld weersvoorspellingen of filemeldingen. Bij ons vindt u veel beproefde modellen en het laatste nieuws. Autoradio24 biedt u een 2DIN autoradio of een dubbel DIN autoradio, een autoradio met DVD-drive en een autoradio met Bluetooth voor de overdracht/opslag van individuele bestanden. Ook autoradio met USB voor diverse USB media en diverse modellen autoradio met Navi of autoradio met stuurwielafstandsbediening kunt u bij ons kopen. Wij hebben een geschikte autoradio voor iedereen! Met onze betrouwbare autoradio's komt u altijd veilig en ontspannen aan!