Autoradio 1 DIN: Uw entertainment begint hier!

Autoradio’s 1 DIN, aangeboden in de standaard inbouwmaat (180 mm x 50 mm), spelen uw beeld-, muziek- of videodata af. Actuele foto’s, navigatie met GPS, muziek, audioboeken of spannende films voor uw passagiers verfraaien elke lange (en korte) rit en maken van uw voertuig een origineel entertainment talent. De meeste van onze 1 DIN autoradio’s zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

 • Autoradio met Mp3
 • Autoradio met USB-aansluiting
 • Autoradio met CD/DVD-ontvanger
 • Goedkope autoradio’s

Aangepaste

Op de achterkant van de autoradio 1 DIN vindt u diverse aansluitingen voor:

 • Achteruitrijcamera’s die helpen bij het achteruitrijden
 • Microfoons voor handenvrij praten
 • GPS-antennes
 • WiFi
 • Stuurwiel afstandsbediening

De functies van 1 DIN autoradio’s zijn onder andere:

 • Bluetooth handsfree en draadloze muziekweergave (bijv. Spotify via mobiele telefoon)

Draadloze bediening van audioweergave en handsfree bellen is de belangrijkste vector waardoor Bluetooth in onze auto’s is gekomen. Het belangrijkste voordeel van Bluetooth in termen van gebruiksgemak is dat u het koppelingsproces niet hoeft te herhalen. Wanneer de Bluetooth-functie van beide toestellen is ingeschakeld, zouden de twee automatisch moeten worden gekoppeld.

Met de Bluetooth-functie kunt u de radio zeer snel verbinden met uw mobiele telefoon. Met Bluetooth kun je draadloos muziek afspelen, bellen en heb je toegang tot verschillende functies in de mobiele telefoon. Tegelijkertijd hoeft u uw handen niet van het stuur te halen. Deze functie is ook erg handig als de auto vaak door twee bestuurders wordt gebruikt.

RDS radio tuner AM FM

RDS-functie staat voor Radio Data System-functie. Met deze functie kunt u zenders opslaan als voorkeuzezenders en daartussen de juiste zender kiezen. Daarbij hoeft u de radio niet af te stemmen. De autoradio kan extra informatie opslaan verkeersberichten, de naam van een radiozender, het programma, de dj, de titel en de artiest.

Automatisch zenders zoeken (AMS)

De functie selecteert automatisch de beste frequentie voor de ingestelde radiozender. Met deze functie kunt u meerdere zenders met een goede frequentie vinden en opslaan. Afhankelijk van de ontvangstkwaliteit worden de zenders zeer vaak opnieuw gesorteerd. De autoradio 1 DIN ordent automatisch een programmalijst.

● USB-poort voor geheugensticks (tot 64 GB)

Met de USB-aansluiting kunt u in de auto naar muziek luisteren die u thuis op USB hebt opgeslagen. U kunt de mobiele telefoon aan de autoradio koppelen via de USB-kabel. Door het koppelen is het zelfs de moeite waard om de batterij van de mobiele telefoon op te laden! Het is ook mogelijk om naar de muziek op de radio te luisteren zonder het USB-geheugen te verwijderen.

AUX IN-aansluiting aan de voorzijde (3,5 mm aansluiting)

De AUX-aansluiting is een communicatie-aansluiting. Het helpt de gebruiker om te communiceren via audiosignalen. Road trips worden een fascinerende ervaring! De AUX-kabel heeft een grote rol gespeeld bij het regelen van het akoestische entertainment in onze auto’s. Een AUX-verbinding biedt de beste verbindingskwaliteit wanneer de luidspreker en het apparaat met elkaar verbonden zijn. De verbinding via de AUX-kabel is de beste en kan door niets worden onderbroken! De AUX aansluiting wordt gebruikt om audiosignalen te versterken en te verbeteren. Om de apparaten via de AUX-ingang te kunnen aansluiten, hebt u een geschikte AUX-kabel nodig.

● Afstandsbediening

Afstandsbediening is een elektronisch apparaat. Met dit apparaat kunt u een ander apparaat op korte tot middellange afstand bedienen. Met een console of via een Bluetooth-verbinding kunt u heel gemakkelijk de bijbehorende functie van de autoradio selecteren.

● Map functie

De functie rangschikt de muziek op een CD of USB-geheugen op alfabet. Hierdoor is de muziek sneller en gemakkelijker te vinden.

● CD-Player

De CD-speler is een elektronisch apparaat dat audio-CD’s afspeelt. Tegenwoordig zijn er veel luidsprekers van moderne merken die op het apparaat kunnen worden aangesloten. Maar ook CD’s spelen een rol in de muziekindustrie. De autoradio 1 DIN met CD-speler speelt talrijke audioformaten af.

De autoradio 1 DIN met CD speler zou het juiste ding voor u zijn als u:

 • hechten veel belang aan de kwaliteit van de muziek
 • willen iets tastbaars in hun handen
 • een liefhebber bent van een bepaald soort muziek/muziekband

De autoradio met MP3-speler speelt alleen muziek af in MP3-formaat. De geluidskwaliteit van het MP3-formaat is niet zo goed als die van de CD. CD-spelers bieden een helderder geluid dan MP3-spelers. MP3 gebruikt het lossy algoritme dat de minder hoorbare muziekinhoud verwijdert. Daardoor wordt de muziekkwaliteit aangetast.

De 1DIN autoradio met CD-speler kan naast andere formaten ook MP3-formaten afspelen. De 1DIN autoradio met CD-speler heeft een mooie hoes, een modern boekje met playlist, songteksten en achtergrondinformatie.

Met een CD-speler krijgt u een goede geluidskwaliteit wanneer u geniet van uw favoriete luisterboeken. Tijdens de reis zorgen luisterboeken voor een warme en mooie sfeer. Luisterboeken helpen ons te ontspannen, aan iets positiefs te denken en gewoon tot rust te komen.

Onze 1DIN autoradio’s met CD-speler spelen de volgende formaten: *Audio-CD *CD-R’s *CD-RW’s *MP3-formaat/WMA-formaat. Met de CD-speler kunt u alle radiozenders in uw omgeving ontvangen, maar ook uw favoriete CD’s plaatsen en van de muziek genieten.

● GPS

This function helps you find the shortest and fastest way to the location. The Internet connection is not important here because the maps are already downloaded to the car radio. The sounds of the navigation system do not interrupt the music. The maps are displayed on touchscreen monitors in sizes of up to ten inches diagonally. The cockpit display also shows various information, e.g. GPS information and speed.

Een groot voordeel van de 1 DIN autoradio met navigatiesysteem is de betere integratie in de auto.

● DVD player

Met een DVD-speler in het dashboard kunt u interessante films en video’s voor de passagiers afspelen. De 1 DIN autoradio met DVD-speler heeft een touchscreen display, waardoor hij gemakkelijk en handig in het gebruik is. Een van de grootste voordelen van de 1DIN autoradio met DVD is de grote opslagcapaciteit die DVD’s hebben. Het is mogelijk om een hele film en nog veel meer op één DVD op te slaan.

Aansluitingen voor achteruitkijkcamera en stuurwielafstandsbediening

De achteruitrijcamera is een van de moderne achteruitrijfuncties in de auto. Tijdens het achteruitrijden is een bewakingscamera een grote hulp. Met een minicamera kunt u obstakels, mensen of dieren in de buurt van uw voertuig in de gaten houden. De camera zit meestal in een speciale kentekenplaathouder. De lenzen bieden u een groothoekbereik van 120 graden.

Een achteruitrijcamera is zeer noodzakelijk bij het parkeren. Maar het extra display is erg storend in de auto. De 1 DIN autoradio met een ingang voor het signaal van de achteruitrijcamera toont het beeld op het display van de autoradio. Alle modellen met deze functie hebben als doel de dode hoek van de auto zo klein mogelijk te houden.

In ieder geval zal de 1 DIN autoradio u veel plezier op de weg bezorgen. Bij ons vindt u betaalbare modellen autoradio’s 1DIN met de modernste functies. Wij willen uw reis nog mooier en opwindender maken. Wij garanderen u – u zult niet teleurgesteld zijn!

Een van onze 1DIN autoradio modellen – XOMAX XM-DA775

Plaats een reactie