Autoradio geschikt voor SEAT. 2020-modellen

De autoradio’s voor Seat-voertuigen hebben een CAN-bus (Controller Area Network) aansluiting, waardoor een stuurwielafstandsbediening mogelijk is zonder verdere bedrading. Zittende autoradio’s worden met het bijpassende montageframe geleverd zodra uw auto in de lijst met compatibele voertuigen in de productbeschrijving staat. Autoradio’s bieden vele geweldige functies die elke reis tot een belevenis maken. Muziekliefhebbers zouden blij zijn met de AM/FM-autoradio. Veel modellen zijn uitgerust met de RDS-functie. Met deze functie kan een perfecte ontvangst worden gegarandeerd, omdat de Autoradio Seat automatisch overschakelt naar andere beschikbare frequenties van dezelfde zender in geval van ruis of andere signaalstoring.

Veel autoradio’s zijn uitgerust met DAB / DAB + digitale radio. Digitale radio biedt verschillende voordelen – weergave van de titel en de artiest en een veel grotere verscheidenheid aan zenders. Niet alleen actuele muziek, maar ook het laatste nieuws is aanwezig via de autoradio: zo krijgt u informatie over mogelijke files of noodgevallen op uw route. Als een verandering van de radio gewenst is, kunnen apparaten zoals mobiele telefoon, tablet of MP3-speler via USB of AUX-IN op de autoradio van de stoel worden aangesloten. In dit geval kunnen ook videobestanden en films worden afgespeeld. Hoewel de bestuurder alleen tijdens de pauzes kan genieten van de moderne grootformaat HD-monitoren, is de videofunctie ook beschikbaar voor de passagiers op de achterbank tijdens het rijden. Als kinderen op reis zijn, kan het de reis gevarieerder en relaxter maken.

Ook gegevensoverdracht via Bluetooth is denkbaar – of het nu gaat om muziek, films of audioboeken. De Bluetooth-functie helpt de bestuurder ook handsfree te bellen tijdens het rijden, zodat de mobiele telefoon niet wordt opgenomen en het gesprek via de autoradio kan worden gevoerd. De gebruikelijke telefoonfuncties van de mobiele telefoon – laatst gekozen nummers, gemiste oproepen en dergelijke zijn ook beschikbaar via Bluetooth. Voor minder afleiding tijdens het rijden kan ook de dimfunctie worden geactiveerd – het display kan bijvoorbeeld snel worden uitgeschakeld als het moet verblinden.

Veel autoradio’s van Seat bieden ook een parkeersensoraansluiting en aansluitingen voor een achteruitrijcamera. Als u de bijbehorende functies wilt hebben, moet u kijken naar de productbeschrijving – daar worden alle functies van de autoradio’s van Seat getoond.

Plaats een reactie