Autoradio’s geschikt voor Toyota. 2020-modellen

De Toyota autoradio kan overtuigen met vele geweldige functies. Het biedt een uitstekende ontvangstkwaliteit bij het afspelen van nummers of nieuws, maar kan meer dan alleen radio. Dankzij GPS-navigatie raakt u niet verdwaald op weg naar uw bestemming en kunt u de beste route voor uw reis kiezen. Het grote touchscreen-display is gebruiksvriendelijk en zeer eenvoudig te bedienen.

De uitrusting van een Toyota autoradio is voorzien van een capacitief aanraakscherm, waarmee u kunt draaien, zoomen, schuiven enz. van foto’s en biedt een bijzonder eenvoudige bediening. De Toyota autoradio biedt meestal DAB+ ondersteuning, waardoor u digitale radio op uw toestel kunt ontvangen via een DAB+ Plus-adapter. Zodra de Toyota autoradio is uitgerust met een cd/dvd-speler, kunt u desgewenst uw favoriete nummers of audioboeken aan het radioprogramma toevoegen.

De Toyota autoradio heeft over het algemeen ook een subwooferuitgang, zodat u kunt profiteren van een zeer goede geluidskwaliteit. Voor langere reizen kunt u tijdens de pauzes ook films of video’s in HD-kwaliteit bekijken. Met de functie Screen Mirroring kunt u scherminhoud van uw smartphone overbrengen naar het scherm van de Toyota autoradio. Deze functie wordt alleen ondersteund door smartphones met een USB-debuggingsfunctie. Dit is het geval met de meeste Android-telefoons en iPhone 5 en hoger. Belangrijk: Het scherm van een iPhone 4 kan ook gespiegeld worden, maar dan zonder geluidsoverdracht.

De muziekweergave kan ook via een Bluetooth-verbinding vanaf de smartphone met Toyota autoradio worden uitgevoerd. Aangezien de autoradio meestal een USB-poort heeft, kunt u ook muziek afspelen van een MP3-speler, tablet of mobiele telefoon. Bovendien hebben de meeste autoradio’s een AUX-audio- of video-ingang en een video-uitgang (AV-OUT) en een audio-uitgang (AV-OUT).

De verlichtingskleur van de meeste Toyota autoradio’s kan worden aangepast en veranderd afhankelijk van uw stemming. Als u een camera wilt gebruiken om uzelf te beschermen bij het parkeren, biedt de Toyota autoradio een achterste camera of een voorste camera-ingang waarop u de juiste apparaten kunt aansluiten. Een bijzonder hoogtepunt is het ingebouwde Android-systeem – het biedt u de functies die u al goed kent van uw smartphone of tablet: Je kunt je favoriete games, muziek of apps eenvoudig downloaden en gebruiken zoals gewoonlijk. U kunt bijvoorbeeld Google Maps gebruiken om een rijroute te bepalen. Het Android systeem maakt het ook mogelijk om het internet te gebruiken via een Wlan-verbinding. Let op de kosten voor de WLAN-verbinding, die in uw tarief van toepassing zijn. Er kunnen extra kosten ontstaan door het gebruik van internet.

Een Toyota autoradio heeft al de CAN Bus (Controller Area Network) connector ingebouwd, wat betekent dat u eenvoudig een stuurwielafstandsbediening kunt aansluiten en deze kunt gebruiken om de auto te bedienen. Controleer de lijst met compatibele voertuigen: de genoemde Toyota-modellen worden geleverd met het bijbehorende frame.

Plaats een reactie