Koop autoradio DAB+ tegen een geweldige prijs

Vandaag de dag willen steeds meer automobilisten de in de fabriek gemonteerde autoradio vervangen door de nieuwe DAB+ autoradio. Waarom?

Wat is de DAB+ autoradio?

DAB staat voor Digital Audio Broadcasting (DAB) en is een omroepsysteem dat een superieure geluidskwaliteit biedt dan conventionele FM/AM-radio.

De digitale uitzendingen van de autoradio DAB bevatten meer informatie dan conventionele FM/AM-uitzendingen. Bovendien helpt de supersnelle golflengte van ongeveer 220 MHz om de geluidskwaliteit van zowel muziek als gesproken woord te verbeteren.

De DAB+ autoradio is tot drie keer efficiënter dan zenden, biedt nog meer zenderkeuze en een verbeterde geluidskwaliteit. Bovendien is er met een DAB+ -systeem minder risico dat de zender uit de lucht gaat. Het is mogelijk om 10, 18 en zelfs 24 zenderprogramma’s op één frequentie te ontvangen. Bovendien kunt u met DAB+ extra datadiensten ontvangen zoals verkeersinformatie, weer en krantenkoppen.

Welke voordelen heeft DAB+ in vergelijking met DAB?

De grotere verscheidenheid aan programma’s. De DAB+ autoradio werkt volgens een nieuwere standaard. Bij de DAB-autoradio wordt een programma uitgezonden met een datasnelheid van 128 kilobits per seconde. De DAB+ autoradio zendt uit met slechts 80 kilobits per seconde! De luisterindruk lijdt daar niet onder. Deze kan zelfs worden verbeterd.

Meer informatie. Dankzij meer “ruimte” voor digitale gegevens kan bij verkeersincidenten in de binnenstad sneller aanzienlijk nauwkeurigere informatie worden doorgegeven. Diverse extra gegevens die storend kunnen zijn, worden met het programma onhoorbaar doorgegeven.

Onafhankelijke ontvangst. Met de DAB+ autoradio profiteert u van de zenders die via de middengolf kunnen worden ontvangen. De DAB+ autoradio verbetert de zend- en ontvangstkwaliteit van de zender, ongeacht de sterkte van het ontvangstsignaal.

Een goede foutcorrectie. De DAB+ autoradio schakelt automatisch over op ultrakorte golven als het signaal van de voorgeselecteerde zender nogal zwak is.

Gemakkelijk in gebruik. Het grote voordeel is dat de DAB+ autoradio eenvoudiger te gebruiken is. FM-autoradio’s zijn meestal uitgerust met de Radio Data System-functie. Met deze functie kunt u zenders opslaan als voorkeuzezenders en daaruit de juiste zender kiezen zonder dat u de radio hoeft af te stemmen. U kunt niet veel zenders opslaan.

Met een DAB+ autoradio is overschakelen naar een andere zender altijd mogelijk met één druk op de knop. Er is geen zoekfunctie die dezelfde zender op verschillende frequenties kan vinden. Alle zenders hebben een verschillende ontvangstkwaliteit. Autoradio DAB+ biedt ook meer visuele informatie, zoals de naam van het station, het programma, de DJ, de titel en de artiest.

Autoradio’s DAB+ 2 DIN en autoradio’s DAB+ 1 DIN zijn uitgerust met een breed scala aan functies. Deze functies omvatten:

● Hoge definitie weergeven ● Breedbeeldformaat ●Bluetooth Muziek ●Bluetooth-handsfree-functie ●Geïntegreerde GPS-navigatie ● AM/FM RDS-radiotuner ● USB-aansluiting ● MicroSD-kaartsleuf ● Map functie ● Meerdere talen om uit te kiezen ● Aansluitingen voor achteruitkijkcamera en stuurwielafstandsbediening

Autoradio’s DAB+ met Bluetooth

Met de Bluetooth-functie kunt u de radio zeer snel verbinden met uw mobiele telefoon. Via Bluetooth kunt u draadloos muziek afspelen, een gesprek voeren en toegang krijgen tot verschillende functies in de mobiele telefoon. U hoeft uw handen niet van het stuur te halen.

Autoradio’s DAB+ met GPS-navigatie

Deze functie helpt u de kortste en snelste weg naar de locatie te vinden. De internetverbinding doet er hier niet toe omdat de kaarten al naar de autoradio zijn gedownload.

Autoradio’s DAB+ met USB-aansluiting

Dankzij de USB-aansluiting kunt u meerdere keren naar uw geliefde muziek luisteren. Het is handig om naar de muziek te luisteren via de radio zonder het USB-geheugen eruit te halen.

Autoradio’s DAB+ met achteruitkijkcamera

Bijna al onze modellen autoradio’s DAB+ hebben aansluitingen voor een achteruitrijcamera. Het achteruitrijsysteem helpt de bestuurder en vermindert het risico bij het achteruitrijden.

Na de aankoop van een DAB+ autoradio, kunt u uitkijken naar vol entertainment. In onze winkel kunt u uw favoriete model DAB+ autoradio kiezen en tijdens uw reizen genieten van de geluiden en alle voordelen die DAB+ autoradio u kan bieden.

Plaats een reactie